Publicatiedatum: 01-11-2018
Op 1 november had Amber, bekend van de elektrische autodeelservice, interessant nieuws. Ze starten met een pilot van 5 e-bikes on demand. Middels de vernieuwde Amber app kan je naast een auto nu dus ook een e-bike reserveren. Hiermee voegt Amber een nieuw segment toe aan haar deelassortiment.
Foto elektrische fiets.png

Hoe werkt het?
Middels de app kies je of je een auto of e-bike wilt reserveren. Met de e-bike kan je 30 tot 40 kilometer fietsen. Ideaal voor afspraken in de buurt! Moet je bijvoorbeeld maar 7 km verderop naar een afspraak en is het lekker weer? Gebruik dan een keer een e-bike in plaats van de auto!
Wanneer je een korte rit (retour <15km) plant met een auto, word je via de app vriendelijk verzocht om de e-bike te gebruiken. Mocht je toch echt een auto nodig hebben – omdat je bijvoorbeeld bagage bij je hebt – dan kan je uiteraard alsnog kiezen voor een auto. Met deze zet wil ook Amber zoveel mogelijk inzetten op duurzaamheid.

Meedoen?
Wil jij ook gebruik maken van de Amber e-bike? Meld je dan aan via deze link, log in met je Amber-account en accepteer de nieuwe voorwaarden. Let wel op: de pilot is momenteel enkel beschikbaar voor gebruikers die al lid waren van het Amber-deelplatform.