Publicatiedatum: 19-08-2019
De Connected Transport Corridors en de Corridor Zuid- Nederland zullen aanwezig zijn bij Transport Compleet 2019 in Gorinchem. Ervaar zelf wat connected rijden is!
Foto vrachtwagens op snelweg

Transport Compleet is hét platform dat professionals binnen het wegtransport verbindt. Wij nodigen u van harte uit om dit netwerkevenement op 3, 4 of 5 september aanstaande te bezoeken. Op onze stand (F128) kunt u in een simulator ervaren wat het is om “connected” te rijden en wat de voordelen zijn. Maak kennis met de corridormanager van uw regio en ontmoet de verschillende technologiepartners. Zij kunnen toelichten hoe u uw vloot connected kunt maken. We ontmoeten u graag!

Van pilot naar doen!

Onze dagelijkse lezing van Janneke Nijsing genaamd “Van pilot naar doen!” is waardevol voor zowel vervoerders als IT-partijen. We delen onze visie over hoe connected rijden bijdraagt aan een betere doorstroming en veiligheid op de weg. We zoomen in op praktische tools en werkwijzen voor vervoerders die deel willen nemen aan de Connected Transport Corriders. Kortom, we maken concreet wat u nodig heeft om samen te werken aan het transport van de toekomst.

Kosteloos registreren

Klik hier om uzelf kosteloos te registreren voor de beurs. Of maak tijdens de registratie via www.transportcompleet.nl gebruik van de code: 71902013. Uw bezoek aan de beurs is natuurlijk een goed om moment om elkaar te spreken. We reserveren daar graag wat tijd voor. Laat ons per e-mail weten welke dag en welk tijdstip u het beste schikt en of u interesse heeft om onze lezing bij te wonen. Stuur uw bericht aan: jnijsing@brabant.nl 

Tot ziens!