Publicatiedatum: 27-09-2021
Zuid-Nederland is in beweging. Slim samenwerken en innovatieve oplossingen zijn nodig, want tot 2040 komen er 120.000 woningen en arbeidsplaatsen bij. ‘Groeten uit 2040’ is de plek waar dilemma’s, vraagstukken, visie en oplossingen samenkomen. Laat je inspireren en bekijk welke stappen vandaag al worden gezet. En vooral: voeg energie toe aan de mobiliteitstransitie!
Foto van Groeten uit 2040 stand

Stuur een digitaal kaartje

Samen werken aan slimme oplossingen voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. Hoe doe jij dat? Laat het weten en stuur een digitaal kaartje op www.groetenuit2040.nl. Liever een echt kaartje sturen? Dat kan. Ga dan zeker een langs op deze locaties:

  • Automotive campus Helmond
  • Provinciehuis in Den Bosch
  • Trendsportal in Venlo