Publicatiedatum: 26-01-2022
Tijdens de online meet-up 'Dag van de Slimme Logistiek' op 25 januari nam team Smart Logistics de kijkers mee in de wereld van slimme logistiek: waar werken we aan, wat gaan we in 2022 verder uitrollen en bovenal: hoe plukt ú de vruchten van deze slimme logistieke (data)toepassingen? Diverse toepassingen kwamen aan bod, van Connected Transport Corridors tot het praktische BestelBeter. Kijk de opname terug en deel het binnen uw netwerk.
Slimme Logistiek In Zuid NL Haakt U Ook Aan

Video-opname online meet-up 'Dag van de Slimme Logistiek'

  
Meer weten?

Wilt u meer weten over een van de thema's/toepassingen? Neem dan contact op met team Smart Logistics via smartlogistics@smartwayz.nl.

Dag van de Slimme Logistiek *LIVE*

Dit online moment was een mooi opwarmertje voor ons live evenement op 15 maart 2022 in Veghel. Dan kunt u niet alleen nóg meer inspiratie en informatie over slimme  logistieke (data)toepassingen opdoen, maar ook aanhaken bij lopende initiatieven. Graag gaan we dan persoonlijk met u in gesprek. Kijk voor meer informatie een aanmelden op www.dagvandeslimmelogistiek.nl