Publicatiedatum: 24-03-2022
Op 29 en 30 maart verzorgt SmartwayZ.NL in samenwerking met meerdere partners inspirerende sessies op InterTraffic Amsterdam 2022; de grootste bijeenkomst van verkeers- en mobiliteitsprofessionals ter wereld!
Foto 2 mensen geblindoekt in auto tijdens Intertraffic

De verkeersbranche is aan grote veranderingen onderhevig en de ontwikkelingen gaan snel. Tijdens InterTraffic komen de nieuwste oplossingen op het gebied van verkeersinfrastructuur, verkeersmanagement, slimme mobiliteit, verkeersveiligheid en parkeren aan bod. Dit wordt ondersteund door conferenties, seminars en andere activiteiten.

De sessies die SmartwayZ.NL mede verzorgt, zijn:

Verkeersmanagement van de toekomst

Doe mee op dinsdag 29 maart van 13.15 tot 14.15 uur tijdens de boeiende sessie ‘Verkeersmanagement van de toekomst: mainstreaming van slimme nieuwe mobiliteitsdiensten’. Met een interessante line-up: Yvonne van Velthoven - Aarts / SmartwayZ.NL, Ivo Cré / POLIS Network, Jeroen Brouwer / TomTom, Nico Zornig / gemeente Amsterdam en gemodereerd door Nina Nesterova / Breda University en Edwin Mermans / International affairs Provincie Noord-Brabant en SmartwayZ.NL.

Smart. Sustainable. Safe.

Op 29 maart van 16.15 tot 17.15 uur is de sessie ‘Smart. Sustainable. Safe. High level ronde tafel sessie over uitdagingen binnen de mobiliteitstransitie’. Aan tafel: Albie van Buel en Bram Hendrix / RAI Automotive Industry, Gert Blom / gemeente Helmond en Martijn Stamm / TNO. De ronde tafel sessie vindt plaats op het Intertraffic congres in Amsterdam.

Smart Logistics in Zuid-Nederland

En op woensdag 30 maart van 10.30 tot 11.15 uur verzorgen Laurens Lapré en Ward Koopmans van SmartwayZ.NL / CGI de sessie ‘Smart Logistics in Zuid-Nederland'. Hierin laten we een aantal concrete voorbeelden zien en hoe het delen van data (bijv. in-truck services) leidt tot voordelen voor kostenreductie, betere bereikbaarheid van locaties, het behalen van duurzaamheidsdoelen en het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Meer informatie over Intertraffic Amsterdam 2022