Publicatiedatum: 19-09-2022
Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren. Vul kosteloos de vragenlijst in en je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Ook zie je direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren.
Afbeelding van het spinnenweb van de mobiliteitsindex met de factoren gedrag & communicaite, thuiswerken en spreiden, OV, verkeersveiligheid, reiskostenvergoeding etc.

Vraag je deelnemerslink aan

Ben je benieuwd naar jouw Mobiliteitsscore? Lees meer op deze pagina of vraag hier direct je deelnemerslink aan.