Publicatiedatum: 06-07-2023
Met diverse projecten in de provincies Noord-Brabant en Limburg zet SmartwayZ.NL in op het verbeteren van de bereikbaarheid en het stimuleren van innovaties. Onze aanpak is gebiedsgericht, en we werken nauw samen met partners in de regio. Met de nieuwe interactieve regioprojectenkaart is nu in één oogopslag inzichtelijk met welke projecten en initiatieven de verschillende regio’s op diverse locaties bezig zijn.

Op de kaart zijn alle regio-projecten van SmartwayZ.NL weergegeven, onderverdeeld in 4 thema’s (slimme logistiek, slimme innovaties en ontwikkelingen, slimme verkeersdiensten en slim reisgedrag). Door te klikken op de project-icoontjes op de kaart, lees je meer over het betreffende project. Ook kun je vervolgens via een contactformulier gemakkelijk contact opnemen met de projectleider voor meer informatie.

Printscreen Regiokaart 3